top of page

Punainen lanka hukassa? Ihan liisterissä tapettivalinnan kanssa? Sisustussuunnittelija auttaa!

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu alkaa aina asiakkaan tarpeista ja toiveista, budjettia ja tilan muita realiteetteja unohtamatta. Jokainen sisustus on yhtä ainutkertainen kuin asiakas, jolle suunnitelma tehdään.  Tarkoituksena on aina, että asiakas saa tiloilleen juuri sellaisen suunnitelman kuin oli toivonut. Kyseessä voi olla mitä tahansa pienestä yksityiskohdasta aina kokonaisvaltaiseen projektinhallintaan asti. Voimme katsoa tauluille paikkaa, suunnitella keittiön kaappien sisältöä, valita makuuhuoneen tehostetapettia tai asunnon kaikkia pintamateriaaleja. Tai voimme suunnitella ne kaikki ja enemmänkin.

Sisustussuunnittelutyö toteutetaan aina niin, että siitä syntyvät tarvittavat pohjapiirustukset, havainnekuvat ja tuotedokumentit ratkaisujen valintaa, hankintaa ja toteutusta varten. Isommasta suunnitelmasta tehdään etukäteen aina kustannusarvio, jotta asiakas tietää mistä maksaa.

Kysy tarjous kohteestasi!

Etäsuunnittelu

Sisustussuunnittelu onnistuu myös etänä! Lähetä kohteestasi sähköpostilla kuvia, mittoja ja mahdollisesti myös pohjakuva. Saat yhtälaisen sisustussuunnitelman kuin lähitapaamisellakin,  ja ohjeet sen toteuttamiseen. Etäsuunnittelu voi olla pelkkä konsultaatio, tai sitten kyse voi olla isommasta kokonaisuudesta.

Ei kilometrikorvauksia! Kysy hintaa omalle kohteellesi.

Sisustusneuvonta eli -konsultaatio

Sisustuskonsultaatio on parin tunnin mittainen tapaaminen, jolloin sisustusongelmiin saadaan konkreettisia ratkaisuja heti eikä huomenna. Saatte kerralla ideoita, toteutusmalleja sekä opastusta. Konsultaatiotapaaminen voi olla sisustuskohteessa, kahvilassa, toimistolla taikka esimerkiksi keittiö- tai laattaliikkeessä.

Hinta 200€ (sis. alv) sisältäen kilometrikorvauksen 20km säteellä toimistolta, ylittävältä osuudelta veloitus 0,55€/km.

Sisustuskonsultaatio voi olla myös lahja muutosta kaipaavalle, remonttineuvoja kaverille tai vaikka muuttoapua vanhemmille!

Kysy lahjakorttia!

Muuttokonsultaatio

Mitä kaikkea vanhasta kodista lähtee muuttaessa mukaan ja mitä kaikkea uuteen tarvitsee hankkia? Miten sijoittaa vanhat huonekalut, taulut ja valaisimet? Onko uudessa kodissa tarpeen tehdä remonttia, mille seinälle tehostetapetti, millainen?

Entä tarvitseeko vanhaa asuntoa remontoida? Mitä kaikkea olisi tarpeen tehdä, että asunnosta saisi kaiken potentiaalisen esiin myyntiä varten? Mm. näihin kysymyksiin pohdimme vastauksia konsultaatiokäynnillä.

Sisustuskonsultaatio
Muuttokonsultaatio

Hyvällä suunnittelulla säästää hermoja, aikaa sekä kustannuksia.
Ja saa tilan, josta pitää vielä vuosienkin jälkeen.

Etäsuunnittelu
bottom of page